Ferjefri E39-konferansen streames fra kl 0900. (Foto: Henriette Erken)

Vegvesenet inviterer til årets viktigste møteplass for forskning og utvikling i vegsektoren: – I Trondheim skal vi vise vei til smartere og grønnere transport.

Publisert:
6. september 2017
Av
Bente Tovik

Statens vegvesen leder an i utviklingen av intelligent og grønn transport i Norge. Kom til Trondheim og hør hvordan!

– Vegvesenet er ledende i arbeidet med nye løsninger som reduserer energiforbruk og klimagassutslipp og som gjør reisene enklere, mer miljøvennlige og trafikksikre.

– Nå inviterer vi til fem dager spekket med interessante fagkonferanser, norske og internasjonale foredragsholdere, lynforedrag, debatter og sosiale sammenkomster. Teknologidagene er årets viktigste møteplass for forskning og utvikling i vegsektoren, forteller direktør for FoU-staben i Vegdirektoratet, Gina Ytteborg.

Vegvesenet er ledende i arbeidet med nye løsninger

 «Smarte veier til grønn transport»

Teknologidagene arrangeres 23.-27. oktober på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Arrangementet er åpent for alle som har interesse for innovasjon, forskning og utvikling i transportsektoren.

– I år har vi flere konferanser og flere spennende foredragsholdere enn noensinne. Vi inviterer fremtredende fagfolk til debatt og samtaler. Vi skal vise vei til smartere og grønnere transport. Se på det som en investering i fremtidens transportsystem og ta turen til Trondheim, oppfordrer Gina Ytteborg.

 

Nettverksbygging og ny kunnskap

Teknologidagene er en viktig arena for nettverksbygging og utveksling av ny kunnskap innen vegfagene. Arrangementet samler fagfolk fra kommuner og fylkeskommuner, næringsliv, Statens vegvesen, eksterne forskningsmiljø, og studenter fra blant annet NTNU.

Les mer og se programoversikten på vegvesen.no/teknologidagene.

Påmeldingsfrist 6. oktober

Påmelding og praktisk informasjon om konferansen

Se filmklipp fra fjorårets konferanser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*