Kan kunstig intelligens endre vårt transportmønster? Hva menes med smart og grønn infrastruktur?

Publisert:
25. oktober 2017
Av
Mark Berger

Smartere veier til grønn transport er tittelen på fellessamlingen på Teknologidagene. Vegnett sender liver fra klokken 08:30 til 11:30.

Fellessamlingen setter søkelyset på framtidens transportsystem og Vegvesenets rolle i forhold til Smarte byer og grønne anleggsplasser. Hvordan kan alle dataene som Vegvesenet forvalter i kombinasjon med kunstig intelligens endre vårt transportmønster? Hva menes med smart og grønn infrastruktur? Hvordan satser Forskningsrådet på transport? Hva gjør næringslivet? Hva gjør de smarte byene for å få til en grønn omstilling og hvordan kan vi jobbe sammen?

Åpne sendingen i eget vindu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

*